لیست اختراعات مریم ابراهیمی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1398/07/16
خلاصه اختراع:

پماد حاوي عسل و عصاره‌هاي سياهدانه، بره‌موم و برگ سنا به منظور ترميم زخم ديابتي مي‌تواند راهكاري مناسب براي درمان زخم ديابتي مزمن درجه 2 باشد. آمار سال 95 نشان داده است كه در اين سال يازده ميليارد تومان صرف قطع پاي ديابتي گرديده است. در واقع يكي از عوارض جدي بيماري ديابت، زخم پاي ديابتي است. زخم‌هاي ديابتي به دليل كلونيزاسيون باكتري و نيز رگزايي يا آنژيوژنز ناكافي وارد فاز مزمن مي‌شوند. پماد اختراع شده حاوي عصاره‌هاي اتانولي برگ سنا، سياهدانه، بره‌موم و عسل است كه مي‌تواند با كنترل عفونت و نيز افزايش رگزايي در محل زخم ديابتي باعث تسريع ترميم زخم‌هاي ديابتي مزمن شود.

تاریخ ثبت: 1396/04/11
خلاصه اختراع:

اين اختراع با هدف بهبود زمان ماندگاري و خصوصيات حسّي نان باگت از طريق غني سازي آن با پوره كدو سبز و خميرترش آرد كامل جو به اجرا درآمد. بدين منظور، خميرترش حاصل از آرد كامل جو، تخمير شده در دماي 28 درجه سانتيگراد به مدت 24 ساعت توسط كشت آغازگر لاكتوباسيلوس پلانتاروم در سه سطح 5، 10 و 15 درصد و همچنين پوره كدو سبز پوستگيري و بخار پز شده در سه سطح 15، 30 و 45 درصد نسبت به وزن خمير نان باگت در قالب طرح پايه كاملاً تصادفي به روش فاكتوريل مورد استفاده قرار گرفت. براي ارزيابي زمان ماندگاري نانهاي توليدي، سفتي بافت، حجم مخصوص و آلودگي ميكروبي آنها در يك بازه زماني چهار روزه، بررسي و با نمونه شاهد مقايسه گرديد. علاوه بر اين، رنگ پوسته و ميزان پذيرش كلّي نمونههاي توليدي بر اساس روشهاي مدوّن مورد ارزيابي قرار گرفت. بر اساس نتايج به دست آمده، سطوح مختلف خميرترش آرد كامل جو و پوره كدو سبز، تاثير معني¬داري (05/0P≤) بر زمان ماندگاري نان¬ باگت در طي دوره نگهداري و همچنين ميزان پذيرش نهايي نانهاي تازهخوري داشتند. بر اين اساس، كمترين مقدار سفتي بافت در فواصل زماني 2 و 96 ساعت پس از پخت به ترتيب در نمونههاي¬ فرآوري شده با 30 درصد پوره كدو سبز و 5 درصد خميرترش آرد جو و همچنين 30 درصد پوره كدو سبز و 10 درصد خميرترش آرد جو مشاهده گرديد. نمونه شاهد داراي بيشترين ميزان روشنايي بود و نان باگت حاوي 10 درصد خميرترش آرد جو و 45 درصد پوره كدو سبز نيز بيشترين امتياز پذيرش كلّي را به دست آورد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/05/09
مالک/مالکان: آقاي عليرضا صادقي
تاریخ ثبت: 1397/01/26
خلاصه اختراع:

هدف از اين اختراع، ارزيابي تاثير استفاده از خميرترش حاوي كشت¬هاي آغازگر اختصاصي تخمير شده در سه بازده خمير 160، 270، 450 و با اعمال محدوده¬هاي دمايي 28، 32، 36 درجه سانتي¬گراد و زماني 16، 24، 32 ساعت تخمير، بر ميزان اسيد فيتيك خمير و نان توليدي به روش جذب¬سنجي مبتني بر تعيين ميزان آهن بود. نتايج نشان داد كه با افزايش دما و زمان تخمير، اسيديته قابل تيتر خميرترش به‌طور معني‌داري (05/0 ≥ P) افزايش و مقدار اسيد فيتيك و pH خمير و نان توليد شده از آن به‌طور معني‌داري (05/0 ≥ P) كاهش يافت. علاوه بر اين، افزايش بازده خمير از 160 تا 450 نيز باعث افزايش معني‌دار (05/0 ≥ P) اسيديته قابل تيتر خميرترش و كاهش معني‌دار (05/0 ≥ P) اسيد فيتيك و pH در خمير و نان‌ توليد شده از آن گرديد. بيشترين مقدار اسيد فيتيك مربوط به نان‌هاي توليد شده در دماي 28 درجه سانتي¬گراد، زمان 16 ساعت تخمير و بازده خمير 160 بود، درحالي‌كه كمترين مقدار آن در نان‌هاي توليدي در دماي 36 سانتي¬گراد، زمان 32 ساعت تخمير و بازده خمير 450 مشاهده شد كه كاهش 76/45 درصدي را نشان مي‌داد. همچنين ميزان اسيد فيتيك نان توليدي با خميرترش بومي در شرايط فرايند به‌طور معني‌داري (05/0 ≥ P) از مقدار آن در نان توليد شده با نمونه شاهد كمتر بود. با توجه به نتايج به‌دست آمده مي‌توان با كنترل شرايط تخمير خميرترش، ميزان اسيد فيتيك نان توليدي را به شكل موثري در مقايسه با نمونه شاهد كاهش داد.

تاریخ ثبت: 1397/10/23
خلاصه اختراع:

يكي از علل شكست درمان سرطان تا كنون، مورد هدف قرار دادن سلول هاي توموري ميباشد چرا كه عامل اصلي رشد سلولهاي توموري و متاستاز وجود عروق وسيع و گسترده در محل تومور است لذا با هدف قرار دادن عروق بافت توموري، نه تنها سلولهاي توموري از بين ميروند بلكه متاستاز هم مهار ميشود. گالبانيك اسيد به علت اثرات فارماكولوژي متعدد خصوصا آنتي آنژيوژنز و آنتي توموري مورد توجه قرار گرفته ولي هيدروفوبسيته بسيار بالا اين تركيب فراهمي زيستي آن را محدود ميكند. ليپوزوم ها به عنوان حامل هاي غيرتوكسيك و زيست تجزبه پذير ميتواند در رسانش كافي اين دارو نقش موثري داشته باشد و موجب رسانش اختصاصي تر و بيشتر گالبانيك اسيد به عروق توموري شوند. اختراع حاضر فاكتورهاي مختلف اعم از ميزان سونيكاسيون، اكسترودر، فاصله زماني بين سونيكاسيون و اكسترودر، نسبت دارو به ليپيد و نوع ليپيدهاي بكار رفته در فرمولاسيون را به طور دقيق مورد بررسي قرار داده و بهترين و پايدارترين روش ساخت فرمولاسيون هاي ليپوزومي حاوي گالبانيك اسيد به صوت Passive و Active loading ارائه ميدهد. در اين اختراع در ساختار ليپوزوم از فسفوليپيد هاي HSPC ، DSPG، MPEG2000DSPE و كلسترول با نسبتهاي مولي مختلف استفاده شده است و با دو روش Passive (Thin film hydration يه همراه سونيكاسيون و اكستروژن) و Active (ريموت لودينگ به واسطه گرادياتت يوني كلسيم استات) گالبانيك اسيد لود ميشود. ليپوزوم هاي حاوي گالبانيك اسيد نه تنها يا هدف قرار دادن عروق توموري اثر آنتي آنژيوژنزي از خود نشان داده بلكه با هدف قرار دادن ماتريكس متالوپروتئينازها و مهار آنها سبب كاهش فشردگي ماتريكس خارج سلولي شده و بدين ترتيب نفوذ داروهاي ليپوزومال سايتوتوكسيك مورد تاييد FDA را به محوطه توموري افزايش داده و در نتيجه از رشد و متاستاز تومور جلوگيري بعمل مي آيد. بعلاوه در اين اختراع نانوليپوزوم هاي حاوي گالبانيك اسيد از سايز ذره اي كم، پتانسيل زتا و پايداري بسيار خوبي برخوردار بوده كه ميتواند سبب تداوم بيشتر اثرات درماني و فراهمي زيستي بهبود يافته اين دارو بينجامد. بدين ترتيب با تجمع چندين برابر فرمول هاي ليپوزومي اختراع شده نسبت به فرم آزاد گالبانيك اسيد و يا فرم غيرليپوزومال در عروق بافت توموري اثرات ضد توموري بهتر و كاراتري نشان داده شد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/05/14
تاریخ ثبت: 1400/05/06
خلاصه اختراع:

قفس اتوماتيك حيوان آزمايشگاهي در حوزه ي تجهيزات پزشكي(در زمينه ي تجهيزات آزمايشگاهي حيواني مربوط به تحقيقات پزشكي) جهت افزايش سيستم بهداشتي و علمي در محيط هاي آزمايشي مربوط به حيوانات ازمايشگاهي مي باشد.در اين اختراع بدون نياز به خارج كردن حيوان از قفس و بدون نياز به دخالت انسان در امر بهداشت، امكانات جديد طراحي شده كه براي آسانتر كردن آزمايش ، نگراني آگاهي از شرايط لحظه به لحظه حيوانات تحت آزمايش را با دوربين (وب كم) وسيستم ارسال ودريافت پيام كه بشكل آنلاين بكارگرفته شده است از پژوهشگر برمي دارد. و پژوهشگر در هرزمان و مكاني براي اطلاع از سلامت ، بيماري احتمالي، وضعيت غذا ، آب و... آگاهي داشته و با قابليت دسترسي به اطلاعات براي تحقيق و تدريس نيز در هرنقطه ومكاني همواره بدون محدوديت ، درگروه هاي فعال تحقيقاتي علمي همسو ، كارتحليل را در هرجاي دنيا انجام دهند.

تاریخ اظهارنامه: 1386/08/20
تاریخ ثبت: 1386/11/14
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1400/07/28
تاریخ ثبت: 1401/02/31
خلاصه اختراع:

اختراع بيوراكتور ريشه‎زايي و ساقه‎زايي با قابليت گرمادرماني در كشت مايع درون شيشه ‏اي و تنظيم اتوماتيك شرايط رشد در زمينه فني: بخش و: مهندسي مكانيك، روشنايي، گرمايش و اسلحه‌ها و انفجار زيربخش: مهندسي به مفهوم عام آن بخش ح: برق روش‏هاي رايج براي ريزازديادي يا توليد انبوه گياهان در شرايط درون شيشه‏اي (in vitro) شامل تعداد زيادي ظروف كشت، محيط كشت نيمه‏جامد و جامد و تكثير دستي بافت گياهي در شرايط استريل مي‏باشد. از طرف ديگر، نرخ تكثير نيز بخصوص در گياهان باغي پايين است و موجب كند شدن سرعت تكثير مي‏شود. علاوه بر اين اتاق رشدي با قابليت كنترل دما و نور جهت نگهداري اين ظروف كشت مورد نياز است. در اختراع حاضر، امكان تست ريشه‎زايي و ساقه‎زايي چندين ژنوتيپ در يك محيط كشت بدون اختلاط مواد گياهي و پايين آوردن خطاي آزمايش به واسطه فراهم بودن شرايط يكسان براي تمامي ريز نمونه‎ها، امكان كشت ريشه‏هاي مويين و توليد متابوليت ثانويه با توجه به امكان استفاده از چند نور رنگي، كنترل دما و حالات نوري و تغذيه به صورت اتوماتيك و تنظيم حالات مختلف دمايي و زماني تا 40 درجه سانتيگراد فراهم شده است.

موارد یافت شده: 7